GRAFISCH ONTWERP

&

DRUKWERK

Eigen grafische afdeling

 

Wij personaliseren op 

papier & karton

stickers

buttons, magneten, ...

textiel

glas

hout

chocolade

.....

Wat doen we?

graphic-tool.png

EIGEN GRAFISCHE DIENST

Laat jouw idee uitwerken door onze ontwerpster

of kies voor een

MILA ontwerp dat je nergens anders
zal vinden

Zie ook op onze pagina doopsuiker

offset.png

DRUKWERK
 

Drukken van standaard kaarten van bekende merken.

Drukken op vele soorten papier, ook foliedruk in goud, rosé goud, zilver en brons.

technical-support.png

FULL SERVICE

Van ontwerp
tot
afgifte in de post

Veelgestelde vragen.

Kan ik zelf mijn verpakkingen laten ontwerpen?


Je kan je doopsuiker heel persoonlijk maken. Breng je idee mee en wij maken voor jou een ontwerp. Wij ontwerpen de verpakking vanaf jou idee. Alles is bijna mogeijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld een tekening van kleine broer of zus verwerken in het ontwerp.
Geen eigen idee? Geen nood ook hier kunnen we je mee helpen.
Op welk materiaal kan mijn eigen ontwerp worden gemaakt?


Afhankelijk van het gekozen ontwerp, kan er zeer veel. We kunnen jou ontwerp op papier, karton, textiel, glas en metaal verwerken.
Hoe lang op voorhand moet ik mijn drukwerk bestellen?


GEBOORTE: We raden aan om je bestelling 2 à 3 maanden vóór je uitgerekende datum te plaatsen. Als je met een eigen ontwerp wil werken, hebben we deze tijd zeker nodig. HUWELIJK: Huwelijkskaarten worden normaal gezien 6 weken vóór het huwelijk verstuurd. We raden aan om je bestelling 1 maand vóór deze datum te plaatsen. Als je met een eigen ontwerp wil werken, is 2 maanden ideaal. COMMUNIE - LENTEFEEST - JUBULEUM - ...: We raden aan om je bestelling 6 weken voor het feest te plaatsen. Als je met een eigen ontwerp wil werken, hebben we deze tijd zeker nodig.
Krijg ik drukproef van mijn drukwerk?


Wij maken van elk ontwerp een drukproef, ook van je verpakkingen bij een eigen ontwerp. Je bestelling gaat pas in productie van zodra we je akkoord hebben ontvangen.
Hoelang moet ik op mijn drukwerk wachten na de bevalling ?


Indien je gegevens voor 14u doorgebeld zijn, wordt er dezelfde dag gedrukt. Op donderdag (sluitingsdag): Bel je voor 10u, dan is je drukwerk dezelfde dag klaar. Op zaterdag: Bel je voor 18u, dan is je drukwerk klaar op zondag. Kies je voor foliedruk, waar we meer tijd voor nodig hebben, kan het zijn dat je drukwerk pas de dag erna klaar is.
Wat als mijn baby veel te vroeg wordt geboren?


- Als we al een goedkeuring hebben ontvangen van de drukproef, dan starten we met je drukwerk net alsof je op je uitgerekende datum bent bevallen. - Hebben we je akkoord op de drukproef nog niet ontvangen, dan moet je deze eerste doorsturen. - Is er nog niets gekozen of besteld, dan bekijken we samen hoe we je snel kunnen verder helpen.