Lisse in warme kleuren met thee.jpg

Doopsuiker

Geboorteconcept
van idee tot uitwerking. 
Wij begeleiden jullie van
A tot Z

Bij MILA kan je kiezen om je doopsuiker zelf te verpakken of je doopsuiker volledig door ons te laten afwerken. 

Voor je doopsuiker kan je kiezen uit verschillende soorten vullingen zoals, suikerbonen, choupa choups, callets, snoepjes, ...
 

Nieuw in onze collectie:


Foliedruk in goud, zilver, brons,

rosé goud 
voor uw kaartjes en verpakkingen.

&

Aangepaste baby-outfit bij je doopsuiker

20210427_145635.jpg
 
 

MILA service

calendar.png

OP AFSPRAAK
 

geen tijd om tijdens de openingsuren je doopsuiker te komen kiezen?  Maak een afspraak voor maandagavond

of zaterdagnamiddag 

fast.png

SNELLE AFWERKING

 

voor 14 u gebeld = dezelfde dag je goederen 

op zaterdag bellen voor 18 u = zondag je goederen

Leveren van je doopsuiker en drukwerk  kan

mits afspraken bij bestelling

technical-support.png

FULL SERVICE DRUKWERK

 

geef ons je adressen en wij zorgen voor je drukwerk tot aan het postkantoor 

graphic-tool.png

GRAFISCHE AFDELING

MILA-collecties,
nergens anders te vinden
EN
wij maken van jouw idee een ontwerp op kaartjes en verpakkingen  

 

Veelgestelde vragen.

Kan ik mijn eigen idee voor verpakkingen laten ontwerpen?


Je kan je doopsuiker heel persoonlijk maken. Breng je idee mee en wij maken voor jou een ontwerp. Wij ontwerpen de verpakking vanaf jou idee. Alles is bijna mogeijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld een tekening van kleine broer of zus verwerken in het ontwerp.
Geen eigen idee? Geen nood ook hier kunnen we je mee helpen.
Op welk materiaal kan mijn eigen ontwerp worden gemaakt?


Afhankelijk van het gekozen ontwerp, kan er zeer veel. We kunnen jou ontwerp op papier, karton, textiel, glas en metaal verwerken.
Hoe lang op voorhand moet ik mijn bestelling doopsuiker plaatsen?


We raden aan om je bestelling 2 à 3 maanden vóór de uitgerkende datum van je bevalling te plaatsen. Als je met een eigen ontwerp wil werken, hebben we deze tijd zeker nodig.
Krijg ik drukproef van mijn geboortekaartjes en/of babyborrel kaartjes?


Wij maken van elk ontwerp een drukproef, ook van je verpakkingen bij een eigen ontwerp. Je bestelling gaat pas in productie van zodra we je akkoord hebben ontvangen.
Hoelang moet ik op mijn drukwerk wachten na de bevalling ?


Indien je gegevens voor 14u doorgebeld zijn, wordt er dezelfde dag gedrukt. Op donderdag (sluitingsdag): Bel je voor 18u op woensdag, dan is je drukwerk klaar op donderdag. Op zaterdag: Bel je voor 18u, dan is je drukwerk klaar op zondag. Kies je voor foliedruk, waar we meer tijd voor nodig hebben, kan het zijn dat je drukwerk pas de dag erna klaar is.
Hoe snel heb ik mijn doopsuiker bij de geboorte ?


Je kan ervoor kiezen om je doopsuiker enkele dagen voor de uitgerekende datum af te halen. Het voordeel hiervan is dat je enkel je presentatiestuk hoeft mee te nemen naar het ziekenhuis. De rest kan je veilig thuis bewaren. Door het korte verblijf in het ziekenhuis, heb je meestal niet meer nodig dan dat. Kies je ervoor om af te halen na de bevalling, dan kan dit normaal op de dag van de geboorte zelf. Op donderdag en zaterdag hanteren we dezelfde regels als voor het drukwerk.
Wat als mijn baby veel te vroeg geboren wordt ?


GESCHENKJES - Als je al een bestelling hebt geplaatst en de verpakkingen zijn in voorraad, dan kunnen we snel starten met de opmaak van je doopsuiker. We doen ons uiterste best om je de werkdag erna al een groot deel van je doopsuiker te bezorgen. Zo kan je je bezoek al snel trakteren. - Als je nog geen bestelling hebt geplaatst, dan wordt er afgesproken met degene die komt kiezen en bestellen, hoe snel dit kan klaar zijn. Alles hangt op dat ogeblik af van de beschikbaarheid van de gekozen producten. DRUKWERK - Als we al een goedkeuring hebben ontvangen van de drukproef, dan starten we met je drukwerk net alsof je op je uitgerekende datum bent bevallen. - Hebben we je akkoord op de drukproef nog niet ontvangen, dan moet je deze eerste doorsturen. - Is er nog niets gekozen of besteld, dan bekijken we samen hoe we je snel kunnen verder helpen.